Transport ambarcatiuni


boat-towing-safety-1

Asiguram transportul ambarcatiunilor atat in Romania cat si in Europa. Putem folosi peridocul tau sau iti putem pune la dispozitie unul din peridocurile noastre.

Stim cu totii ca piata de ambarcatiuni este mult mai dezvoltata in tarile vestice insa din pacate nu exista intodeauna timpul necesar pentru a te deplasa cu masina pana in (sa zicem) Olanda sa-ti aduci barca acasa. Pe langa timp mai exista si alte posibile impedimente  in achizitia unei barci din strainatate: necesitatea unui permis de categorie speciala pentru a putea tractarea peridocului, necesitatea unei masini suficient de puternice, barierele de limba, complicatile birocratice cat si lipsa experientei pentru identificarea eventualelor defecte ale barcii.

Combina serviciul de transport ambarcatiuni cu cel de consultanta in achizitii si beneficiaza de acces nemarginit la intreaga piata de ambarcatiuni din Europa.

Acest serviciu este disponibil si pentru transportul ambarcatiunilor in Romania, putem prelua ambarcatiunea de pe apa sau de unde o depozitati si o putem pregati pentru iarna/sezon.

Pentru orice alte  informatii foloseste formularul de mai jos sau suna la: 0733.791.884

Nume:*
Telefon:*
E-mail:
Mesaj:
Recaptcha Word Verification: