Consultanta


Stim ca principala problema a omului modern este lipsa acuta de timp, iar cand vine vorba de barci noi suntem aici pentru a rezolva aceasta problema.

Ne putem ocupa de tot ce inseamna identificarea, inspectarea, transportul si inmatricularea barcii visate de tine. Trebuie doar sa ne spui ce anume ai vrea sa faci cu barca, iar noi vom rascoli internetul si iti vom prezenta cateva optiuni ce se incadreaza cerintelor si bugetului tau.

Dupa ce ai ales o barca care iti place, vom merge cu tine sa o inspectam tehnic pentru orice fel de defect sau posibila problema. Iti vom prezenta o lista cu defecte si puncte forte si vom estima eventualele costuri ale unor reparatii sau modificari. Vezi detalii despre consultanta in achizitia unei barci sau a unui motor de barca.

2014-180-masonry-d1

O ambarcatiune de agrement este o investitie pe termen lung iar folosind experienta noastra vei avea garantia ca investitia facuta nu va genera costuri neprevazute pe termen scurt. Avand garantia ca atat barca cat si motorul sunt in stare perfecta de functionare iti vei putea petrece timpul plimbandu-te sau pescuind fara a avea surprize neplacute cand pui barca la apa.

Dupa ce ai cumparat barca noi ne putem ocupa de tot ce inseamna inmatriculare si demersuri legale, te putem ajuta sa gasesti locul perfect in care s-o depozitezi peste iarna si te putem ajuta cu tot ce inseamna mentenanta sau eventuale modificari. Vezi detalii despre cum te putem ajuta cu demersurile legale pentru inmatricularea unei barci.

Pentru orice alte  informatii foloseste formularul de mai jos sau suna la: 0733.791.884

Nume:*
Telefon:*
E-mail:
Mesaj:
Recaptcha Word Verification: